Lucky baby number four

Klockan är ganska så sent för att jag ens ska orka sitta här och skriva men jag ska alldeles strax krypa ner under täcker och sova, tänkte bara ge ut lite ny information så slitter jag få en miljad frågon och kritik över vårat beslut.

Som många av er vet redan och vissa inte men med nya designen uppe och jag bara älskar den nej da det gör jag inte men den vart helt okej faktiskt men med det faktum med den nya designen att den vart försenad var pga att vi ville invänta ultraljuds bild och beräknat datum för det nya lilla pyret som flyttat in i magen.
Och som när jag för många nära och kära berättat fått en sån reaktion som "whata fuck" liksom men detta är vårat beslut och vi älskar barn precis som dom är och det spelar ingen roll om vi redan har tre eller om vi skulle ha haft elva stycken den skulle vara lika välkommen in i familjen vilket som. Så kom med era kommentarer om hur negativt det är med det ena och det andra men det finns vi mammor som älskar barn och klarar/vill ha flera stycken på en gång och sen tvärtom så klart men jag tänker inte svara med negativitet till er som kommenterar med negativa kommentarer utan ni får självklart tycka precis hur ni vill. Ni får svar på tal och färdig pratat om saken.

Och nu som ni ser på headern så är det en liten flicka som fått ta sig sin plats och ge oss en till tjej i familjen.

Så idag var jag iväg på RUL (rutin ultraljud) i falun, dock så kunde ju inte pappaG följa med denna gång men det gjorde desamma eftersom det är ju inte första gången precis men jag fick sällskap av underbara Isabelle och pappaG fick lite bilder att titta på. Eftersom vi inte är hemma så kunde jag inte skanna in bilden via skrivaren så bilderna på bebisen är tagen med kameran men dom vart hyfsat bra ändå. Men iaf så jag hade BF (beräknat förlossnings datum) den 3 Maj från början men idag så vart jag flyttad två veckor så nu har jag BF den 17 Maj 2012. Så eftersom jag har fått på BF dom sista två graviditeterna så siktar vi in oss på att det kommer att hända även denna gång och den 17 Maj är en Torsdag så vi får väl se hur pyret hade tänkt sig.

Nu ska jag avsluta lite fint med en stor bild och god natt för mig och krypa ner i sängen. Imorgon finns det en massa som ska göras. Godnatt alla uppesittare som kikar in.

Kommentarer från er söta läsare.
» Eriiza

Hej, har utsett nu en vinnare av

120-paletten med ögonskuggor.

Se i mitt inlägg om du vann.Om inte.. Så kommer det en ny tävling inom kort!

2011-12-15 // 17:56:07
URL: http://eriiza.webblogg.se/
» Bertil

grattis Malin :-)gud va mysigt det kommer vara sen med 8 par fötter som tass runt :-)önskar er all lycka :-)

2011-12-15 // 19:05:20
URL: http://beeeeas.blogg.se/
» melinda

stor grattis till hela familjen.. :) underbart med barn!! :D jag har själv en 3 månader gammal dotter och fler vill jag ha :)

2011-12-17 // 15:58:24
» Carro

Oj har du fått på bf två gånger? fränt! :P

2012-01-29 // 13:01:43
URL: http://carroscaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback