Mina tre små älsklingar ♥



Tilda♥ - Hon har vuxit och blivit en helt unik liten flicka och vill mer än gärna vara med på allt som händer om dagarna. 17 Juni fyller hon 5år och jag kan inte riktigt fatta att det är 5år sedan hon kom till oss med kärleken från ovan och gav oss ett heelt nytt liv. Mammas & Pappas lilla prinsessa som så snart ska få en lite syster som kommer att förgylla hennes dag ännu mer då hon länge velat ha en syster att kunna leka med.



Oliver♥ - Han har sin egen personlighet med en MASSA spring i benen och tycker om precis allt och alla. Glad och skrattar gör han jämt även om han kanske inte hänger med i alla svängarna än. Språker var lite efter men nu det senaste veckorna så har det bara ramlat ur en massa ord ur den lilla munnen som bildat sina meningar och har bara ABSOLUT älskar att prata nu förtiden. 3år fyllde han i Januari och går i sin systers fotspår och vill gärna vara henne i hälarna hela tiden.


Alvin♥ - HAn är en av sin egen sort och är solens lilla stråle som kikade ner på världen för 1år sedan, ett leende på hans läppar så förgyller han dagen för vem som helst. 1år och lika tokig i bollar som Oliver i vatten, helt omöjligt att hålla dom isär. En liten prick från ovan med en helt egen grej så ger han oss all kärlek i världen.

Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback