I want more and more every day

Det är Lördag och alla barnen ligger i sängen sen en stund tillbaka. Oliver spenderar helgen hos sin mormor så haft en helg som trebarns mamma och här har vi hunnit med en hel massa saker. Men imorgon kommer han tillbaa och jag saknar min lilla pojke faktiskt. Det är som om att man har tappat nått, som om en del av mig är borta men men en paus från syskonlivet har nog Oliver älskat men han ser nog också fram emot att få koma hem imorgon.
 
Det har gått två veckor sen jag började skolan och tiden bara rullar förbi, kursen är uppdelad i tre delar och den slutar 4 Oktober 2013 så detta år kommer nog att bara springa förbi med massa roligheter och annat skoj. Det har varit full fart dessa första två veckor och på Måndag så börjar inskolningen för barnen på dagis men här i Falun så har dom det lite annorlunda jämfört med vad vi har haft dom andra gångerna. Så på måndag så kommer en fröken hit för att lära känna oss och barnen för att dom sedan ska känna igen en fröken iaf när dom väl ska börja inskolningen på riktigt och Tilda och Oliver ser verkligen fram emot att få börja på dagis igen efter ett väldigt lågt sommarlov då dom har tjatat och frågat om när dom ska får börja.
 
Lova har redan blivit tre månader gammal och har redan lärt sig så mycket saker, skrattar och älskar de där lilla extra uppmärksamheten som alla små bebisar får så hon är en super glad tjej men hon har inte riktigt vuxit ur den där spyformen som hon har varit i sen hon föddes. Men hon växer så det knakar och är nu i storlek 62/68 med hennes senaste vikt och längd på Bvc 6320gram och 61lång.
Lördagen den 25 Augusti så döpes våran lilla tjej och det var en fulländad dag med trevligt folk nära och kära som kom för att förgylla våran dag och hon fick en massa fina presenter. Så ett stort tack till er som kom och gjorde våran dotters dop dag till ett gott minne.

Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback